torsdag 31 maj 2012

Igår fick jag äntligen....


.. träffa mina 2 söta monster igen :)
Dom blev superglada å Melvin släppte mig inte många sekunder, dessutom hade jag köpt 3 olika "slaijm" figurer så dom fick en var, det var visst kul ;)


Kusinmys med 2 gooosiga grabbaar :)

laijm figurer i taket :)

Coooola mulle :)

Liam hade byggt en kikare......

Nova likaså :)

dom fastnade bra överallt ....

var riktigt kul att kasta dom på väggen oxå :)
Jag å Sassi fickade Tacos till middag, sedan blev det marängschwiss till efterätt !
Då barnen lagt sig, den äldsta somnade först sedan den mellersta och lille skrutt Melvin var segast .. så skulle jag å syster Mysa med lite alkoholfritt å massa godis :)
Supertrevligt !


Liam vaknade å kom ut å mös med oss i soffan :)

Mina små troll ver då verkligen hur man "tar över" en dubbelsäng ;)

mummsigt :)
Dock så kunde jag inte somna, varm å värkande knä, bebis som sparkade inne i magen å 2 virvelvindar som jag delade säng med, men vid 2,30 lyckades jag äntligen slå igen mina grön/blå, fast den sömnen varade inte länge 05,00 bestämmde sig melvin för att det var morron !!
Sedan väckte han storasyster vid 5,30.....

Så det var bara att kliva upp......

Vid 9 så packade vi ihop å sa hejdå till Sandra och Liam för att fara hem till mor och far. Melvin somnade nästan direkt jag satt han i bilen, den lilla filuren !!
Så det blev lite senare hemresa än vad jag tänkt.
Vid 10,30 så lämnade jag barnen med mamma för att dra med min min far upp på solbacken. Där fick han agera ackåsna då jag hämtade lite gratis saker till bebis i magen samt köpte ett lekbord till barnen. ( dock upptäckte vi när vi kom hem att det var alldeles trasigt :/ men åter igen stor eloge till Barnenshus som lägger undan ett nytt till mig som nån fick hämta ut närsom, samt att jag fick reklamera den skadade då jag hade möjlighet. Dock blev Nova väldigt besviken)
Sen blev det matshopping på Willys :)
gratis e kul, allt detta till bebis i magen :)

Vattenlekbordet som var trasigt.....

Nova blev glad över sitt rosa kakfat :)
Väl tillbaka i lägenheten så gjorde vi lite lunch innan det var dax å packa in oss i bilen för hemfärd !

Vid 13 så begav vi oss iväg, Nova somnade innan vi lämnade ske.å och sov hela resan. Melvin höll sig vaken några mil å sov tills vi hade ca 5 mil kvar hem. Vilket var skönt så jag kunde koncentrera mig på vägen, var visst gode tröttt jag oxå......

Innan vi kom hem hann vi passera, regn,hagel och Yvig snöblåst.
Väl hemma så var det bara å packa ut allt som jag hade lyckats få in i bilen, jag e en grym packare var mkt saker jag tryckt in men ändå var det inte trångt eller täckte bagagerutan :D


genväg till Kina ;)
id 16 kom Stefan hem å hjälpte till med alla tunga saker, då vi hade planerat in ett besök på badet idag å det börjar 17,30 så blev det middag på Grillen. 
Sedan det uppskattade badhuset :)

Då vi kom hem så tog det inte lång tid förrän barnen somnade, även fastän Nova sovit nästan 2,5 timmar under dagen så somnade hon INNAN 19:45. Hon har nog lite sömn att ta igen ;)

Nu så har jag just beställt en ny telefon, vilket var på tiden då min nuvarande stänger av sig i tid och otid, å jag kan inte ringa, den laddar ca 5 min innan jag får upp det jag vill kolla. Känns inte så säkert då man e höggravid å har hand om 2 små dagarna i enda..... tänk om det skulle hända något.....
Men med abonnemang på detta så kom jag undan riktigt billigt :)
Tack lillebror för att du förklarar för din storasyster hur det funkar hahah!


min nya ;)


Nu blir det äntligen soffläge och snart revenge, mitt knä och hela min kropp behöver verkligen det !!

Just ja ska inte glömma antecka att jag var på Tillväxt UL igår, å det ser bara fin fint ut, bebis beräknades väga ca 2100g i v 32+6 ( v 34) å flödet å allt annat såg oxå bra ut, nu behöver jag inte tillbakak förrän det e dax för pyret att komma ut :)
Kan ju medge att jag är lite nervös ... gick ju så fort med melvin å då räknades det ju som min första förlossning..... bara hoppas denna bebis har tid å vänta på mamma ;)

Ha en trevlig kväll.... Ps Hoppas vädergubarna har fel å att det INTE ska regna hela helgen :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar