torsdag 10 maj 2012

Borta bra


... men hemma bäst :)
dock så saknar man ju allt sällskap i stan... dessutom så insåg jag idag att jag glömde köpa en låda som man kan ha allt duplo i. Varför glömmer man alltid det viktigaste :D

Idag så skulle Nova äntligen fara på dagis igen. Hon har inte varit där på 2 veckor men det gick jättebra att lämna henne :)
Jag och Melvin gick sen hem å Melvin fick välja vilka kläder han skulle ha idag, måste ju säga att han har rätt bra smak grabben min ;)


Sötaste Melvin

Poserar i sina eget valda kläder....

tyckte det var riktigt kul ;)
Sedan blev vi upphämtade av Linda och Hjalmar så bar det av på babysång :)
Var riktigt mkt folk å vi sjöng/fikade och hade trevligt !

Melvin försöker spänna fast bältet....

går dock inte så bra.....

bus å sång

hjalmar shejkar loss :)


Sen var det bara att he sig hem för då skulle M få sova, medans han sov så gott ute i vagnen så började jag tvätta, var visst inte bara 1 maskin. Skönt när allt e rent men man måste ju vänta på att allt ska torka oxå. Passade även på att byta sängkläder så att man får lägga sig i en skön nybäddad säng sedan :)

När vi hämtat Nova från dagis så var hon på ett toppenhumör å vi busade samt lekte . Melvin ville inte ha blöja på sig utan var blöjfri i 3 timmar, hann både göra nr 1 och nr 2 på toan ;)
När Stefan kom hem Då blev det middag, se bar det av på badhuset. Å som vanligt så älskar barnen det. Dom hoppade/dök å skvätte vatten. Just innan vi skulle fara hem så slog Nova in läppen i kanten..... Så nu har hon en fin fläskläpp.


pappa stefan med Nova och Melvin

Melvin tar satts för att dyka :)

sen måste man ju fylla hinken med vatten

Nova i bastun, lite lessen för att hon slagit i läppen....

busar med ankan




Linda och Hjalmar simmar med Melvin medans Nova leker vid kanten....

syskonen bus simmar :)

Nova visar upp sin fina nya baddräkt :)


När vi kom hem så däckade Nova på engång, Melvin ligger fortfarande och pratar för sig själv men snart ger han nog upp oxå.
Blir soffläge hela kvällen. I morron e det fredag dena veckan gick väldigt fort. Dessutom ska ova på dagis i morron så hon får vara där lite å inte bara måste vara hemma. Konstig fredag blir det alltså.
Får se vad jag å melvin hittar på ;)
Hoppas iaf att solen skiner lika mkt som den gör nu :)

4 kommentarer:

  1. Snygg Melle =) Ja det vore ju för hemskt om Nova måste vara hemma! Stackars barn=P Var synd om dig Emeli som inte fick gå på dagis utan måste vara hemma...tänk att du klarade dig så bra i livet trots det ;)

    SvaraRadera
  2. Haha nja hon trivs ju hemma, men för att slippa vara där 1 dag sedan vara borta 2 v sedan 1 dag så fick hon vara där nu på fredag oxå :) Hon kommer att vara där lite nu framöver oxå då det e röda dagar å vi ska tillbaka till stan, tycker om rutiner ;)
    Ja melle är snyggast ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår hur du menar ..men som du skrev kunde jag inte låta bli ;) Puss

      Radera
    2. haha knas :D
      saknar er men gissar ni har det lungt å skönt ;)

      Radera