fredag 30 mars 2012

Hej fru elefant .....

.. undra hur du kommer se ut om 15 v till.
Ja man känner sig verkligen inte smidig nånstans, en stor boll har redan parkerat mitt på magen samt att det ser ut som om att nån har blåst upp händer,fötter å näsa. Jaja bara le å försöka gå fort förbi;)

Idag så har vi haft besök av Boel å Ralle som kom med en present i efterskott, blev mkt uppskattat, vi åt fruktsallad ( då det var det som fanns hemma) pratade lekte med allt från bilar till lera, barnen han dessutom hoppa från sängen och dansa :)

Då Stefan kom hem satte vi igång med middan, lövstek å strips enkelt å gott ! Ett tips om du gör strips i ugnen, ringla över lite olja,salta och kör på ca 225 grader i varmluftsugn med grill, blir som en liten friterad yta var supergott :)
Efter det for vi på affärn å handlade lite godis samt påskpynt, i morron ska vi ut å plocka lite ris :)

Sen så var det kväll för barnen å vi vuxna bänkade oss i soffan framför hockeyn. Tack å lov blev det ite lika spännande denna matchen :D

Nu har jag tagit fram kläder för morrondagen då vi ska till jennie tidigt på morron för en me&i träff, å att man dessutom får prata av sig lite med folk man träffar allt för sällan nu känns riktigt trevligt !

Först ska jag bara se senaste avsnittet av TVD ... Natti natti !

När man fikar frukost måste man sitta på samma stol... syskonkärlek :)

Nova gör kaffe :)

fredagsmys :)

Busiga Melvin

v 24+1... 

fru elefant i egen hög person :D

Busiga Nova :)

o nu vakna Melvin hoppas han får sova i natt, de 2 föregående nätterna har han sovit oroligt å pådan idag sov han inte ens en timma...... typiskt !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar